belangrijk om te weten

Als je les volgt bij de Yogaklas zijn er een aantal dingen handig om te weten.

Betaling van het lesgeld kan contant in de studio of overgemaakt worden naar: NL22RABO0143708554 tav T.Pronk

De voordeur van de Yogaklas is standaard gesloten, aanbellen kan vanaf 10 minuten voor aanvang van de les op de onderste bel op de intercom rechts van de deur. Ik kom dan open doen of de deur opent automatisch. De lessen beginnen altijd op de aangegeven tijd. Zorg er dus voor dat je op tijd bij de yogastudio bent, op die manier kan je ook even rustig ” landen”.
Tijdens de les wordt de deur niet meer open gedaan.

Draag comfortabel zittende kleding; een legging/sportbroek met een shirtje en vestje dat aan of uit kan. Een omslagdoek is soms ook prettig tijdens mediteren. Schoenen zijn niet nodig. Yoga beoefen je op blote voeten of eventueel sokken.

In de yogaruimte zijn tassen, schoenen en mobiele telefoons niet toegestaan. Deze kun je achterlaten in de lounge.

De Yogaklas kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel schade of kwijtraken van eigendommen van cursisten. Neem daarom alleen het hoognodige mee naar de yogales.

Bij de Yogaklas zijn voldoende matten, kussens en dekens aanwezig. Deze worden regelmatig gereinigd of gewassen. Een eigen yogamat meenemen voor op de matten van de Yogaklas kan uiteraard. Een handdoek of kleedje raad ik niet aan ivm wegglijden en te weinig grip.

Kom je een keer niet meedoen dan hoor ik dit graag, telefonisch of per sms/app minstens 24 uur van te voren zodat er iemand anders in jouw plaats met de les mee kan doen.

 

Veel mensen volgen yogales voor rust en ontspanning. Dit is ook het uitgangspunt van de lessen bij de Yogaklas. Respecteer dit door je, voor tijdens en na de les rustig op te stellen en wat meer afstand te houden als een ander blijk geeft geen behoefte te hebben aan een praatje.